Kézművesség

Mint kézművesek, arra törekszünk, hogy a természet legfinomabb és legtartósabb anyagaiból készítsünk ékszereket a legmagasabb minőségben, az egyes természetes anyagok egyedi részleteinek szem előtt tartásával.

Sterling Ezüst

Nem meglepő, hogy a varázslatos és norvég Trollbeads többsége ezüstből készül. A hagyomány egészen a viking korba nyúlik vissza, amikor az ezüst ékszer először kezdett terjedni Skandináviában: a híres északi
vikingek sok ezüst ékszert készítettek.

Olvass többet az Ezüstről

Muránói Üveg

Nem meglepő módon az üveget azóta lengi körül a titokzatosság, mióta évezredekkel ezelőtt felfedezték. Van valami varázslatos, sőt természetfelettő ebbn az átlátszó anyagban, amely magas hőmérsékleten puha és alakítható állapotot ölt.

Olvass Többet a Muránói Üvegről

Drágakövek és Ásványok

Az idők kezdetétől óriási nyomás alatt születtek ezek, a Föld kérgéből kiásott, nyers kődarabok, melyek később időtlen szépségű, kivételes ékszerekké válnak. Csillogó szépségük mellett minden egyes kőnek saját jelentése és jelentősége van. Fedezd fel a természet csodáit.

Olvass Többet az ékkövekről!

18 karátos arany

Az aranyat több, mint 6000 évig használták fizetőeszközként, ékszerek készítésére és a királyi és nemesi rangok megfelelő jelzéséhez. Modern korunkig is aranyékszereket és más arany tárgyakat találunk számtalan királyi sírban. Az arany iránti vonzalom azonban máig sem csökkent.

Olvass többet az aranyról

Gyöngyök

A fényes és gyönyörű gyöngyöket az óceán ékességeinek is nevezik, a természet lenyűgöző csodái. Titokzatos és elbűvölő varázs övezi A középkorban csak a királyok és a nemesek engedhették meg viselésüket, és azóta is a gazdagság és a tökéletesség szimbólumai.

Olvass többet a gyöngyökről

Réz

A Réz az első fém, amelyet ékszerek készítéséhez használtak. Káprázatos szépségében egy nagyszerű elem, egyedi tulajdonságokkal. Ismert az egészség erősítéséről és a test kiegyensúlyozásáról is. A réz különösen a szeretet féme, és közismert jelképe a pozitivitásnak és a szerencsének, melyet az életedbe hoz.

Olvass Többet a Rézről

Cirkónia

A cirkónia egy gyönyörű, mesterséges drágakő. Az 1970-es években megnőtt gyémánt iránti kereslet miatt az ékszeripar alternatívát kezdett keresni. A cirkóniát eredetileg a lézeripar számára fejlesztették ki, ám a 80-as évek elején észrevették a dárgakő potenciálját, mivel nagyon hasonlított a gyémántokhoz.

Olvass többet a cirkóniáról

Borostyán

50 millió éve az ékszereddé válása útján! Szinte felfoghatatlan, mennyi idő telt el azóta, mégis ez a pillanat az, amit te is viselhetsz. Az ősi idők óta az borostyán szépsége, lenyűgöző színei és hihetetlen történelme miatt komoly értéket képvisel.

Olvass Többet a Borostyánról

Gyémántok

"A gyémántok örökké tartanak" - tartja a mondás, amely az örök szerelem szimbólumaként jelképezi. A gyémánt a szerelmed, és az elköteleződés kifejezésének módjává vált, tökéletes szimbóluma az örök szerelemnek, amely soha nem ér véget.

Olvass Többet a Gyémántokról

Porcelán

A Trollbeads porcelán beadek kivételes, egyedileg kézzel készült darabok, lenyűgöző színekkel és motívumokkal. Porcelánművészeink festik, akik ezeknek a motívumoknak, és a készítés technikájának legavatottabb szakemberei.

Olvass Többet a Porcelánról