black black
Találd meg a méretedet

Méret útmutató

Az ékszereinkhez.

Találd meg a számodra megfelelő méretet

Nem tudod, melyik a megfelelő méret a számodra?
Keresd meg a választott ékszertípushoz tartozó méretmutatót.

FOXTAIL NYAKLÁNC

A foxtail nyaklánc ezüstből 8 méretben, 14k aranyból 4 méretben kapható. Maga a lánc 2 cm-rel rövidebb a feltüntetett méretnél, hiszen kapocsra is szükséged lesz, amely kb. 2 cm hosszú.

Tovább olvasok

VÁLTOZTATHATÓ FANTASY NYAKLÁNC

Ezt a nyakláncot 4 méretben vásárolhatod meg. Viseljd üresen, letisztultan, vagy duplán, teljes hosszában, és adj hozzá medálokat, vagy kombináld beadekkel és spacerekkel.

Tovább olvasok

FANTASY NYAKLÁNC

Fantasy Nyakláncunk 925 sterling ezüst kivetelben 7 méretben kapható, továbbá 14 karátos arany kivitelben 5 méretben elhérhető. Feldobhatod különféle beadekkel és spacerekkel.

Tovább olvasok

KARPERECEK

A karpereceink 5 méretben kaphatóak: XXS-L. A megfelelő méreted attól is függ, hogy mennyire szoros viseletet szeretnél, és hány beadet fűzöl majd a karperecre

Tovább olvasok

FOXTAIL KARKÖTŐ

A foxtail karkötő 11 méretben kapható ezüstből, és 7 méretben 14k aranyból. Maga a lánc 2 cm-rel rövidebb a feltüntetett méretnél, hiszen kapocsra is szükséged lesz, amely kb. 2 cm hosszú.

Tovább olvasok

DUPLA BŐR KARKÖTŐ

A dupla bőrkarkötő 3 méretben kapható. A karkötőt kétszer kell a csuklód köré tekerned. Maga a bőr karkötő 2 cm-rel rövidebb a feltüntetett méretnél, hiszen kapocs is szükséges, amely kb. 2 cm hosszú.

Tovább olvasok

BŐR KARKÖTŐ

Az egyszerű bőr karkötőnk egy hosszúságban kapható, ám a ráhagyott hossznak köszönhetően állíthatod, így minden mérethez illeszkedik.

Tovább olvasok

GYŰRŰK

10 különböző gyűrűméret közül választhatsz, 49-60 között. Ez a méretkalauz a gyönyörű gyűrűkhöz készült, amelyeket beadekkel is viselhetsz.

Tovább olvasok

VÁLTOZÁS GYŰRŰJE

A cserélhető gyűrűk 5-12 közötti méretekben kaphatók. Ez a gyűrű típus akkor válik igazán teljessé, amikor egy beadet fűzöl rá!

Tovább olvasok

BŐR NYAKLÁNC

A bőr nyaklánc 3 méretben kapható. Szerszámok használata nélkül változtathatod, beadek, medálok és kapcsok segítségével.

Tovább olvasok